BAKIK/HIBÁK/TANULSÁGOK

Tanulj mások hibáiból, hogy ne a sajátodból kelljen!

Arra vállalkozunk, hogy egy őszinte, kötetlen beszélgetés során elmeséljük neked, milyen gyakori hibák fordulnak elő az irodaterek technológiai tervezése során és ezeket hogyan tudod könnyedén elkerülni.

Az irodán belül a digitális együttműködés tereinek – tárgyalók, huddle room-ok, konferencia termek, egyéb kollaborációs terek – kialakítása során olyan tényezőkre is figyelmet kell fordítani, mint a vezetékek nyomvonalai, az akusztikai- és fényviszonyok, vagy a belsőépítészeti kialakítások.

Sok helyen csúszhat hiba a tervezésbe, de mi segítünk, hogy ezek miatt ne utólag fájjon a fejed.

A tanulságok után megmutatjuk a különböző technológiai megoldásokkal felszerelt tárgyalóinkat. Majd egy kötetlen beszélgetésre invitálunk néhány finom falat és ital kíséretében.

Jelentkezés

* Kötelező mező

További programok

Korábbi
győztesek

Már tizenharmadik alkalommal keressük azokat a szereplőket, akik a szakmai legjobbjaként formálják az irodapiacot és a munkáltatói kultúrát, valamint évről évre új értékeket teremtenek a hazai piacon. Az Év Irodája versenyre olyan irodák és közösségi terek nevezéseit várjuk, akik idén költöztek vagy kerültek felújításra, és készen állnak rá, hogy megmutassák magukat a nagyvilágnak.

2022 © Az Év Irodája Kft. Minden jog fenntartva.

Jakabfi Adrienn

Projektvezető