Fiat 500 motorcsónak

Vonzanak a Balaton hullámai a vitorlázás azonban nem? Nem probléma! Béreld ki Fiat 500-as motorcsónakunkat és kövesd onnan a versenyt!

Jóga a Balatonnál

Gedai Borival már több szerepben találkozhattál a rendezvényeinken: volt előadó az Ingatlan Regattánkon és évről-évre a Real Estate Awards versenyünk zsűrielnöke is. Borinak most új "arcát" ismerhetitek meg, hiszen a versenyek reggelén egy kellemes, napindító jógára invitál benneteket a festői szépségű Balaton partján!

Hajós láda

Idén nem maradunk se éhesek, se szomjasak a hajózás alatt, hiszen csupa prémium termékekkel készülünk nektek a a hajós ládákba. Lesz itt Prosecco, rövid ital, friss gyümölcsök, ínycsiklandó falatok, sőt talán még nutella is!

Kreatív Konferencia

Nálunk nincs szükség jegyzetfüzetre, csak dőlj hátra és fókuszálj a szakértőkre, a többit bízd ránk! Jegyed mellé visszanézhető videós anyagot biztosítunk, így bármikor visszahallgathatod a konferencia legizgalmasabb pillanatait. Sőt, a tavalyi évhez hasonlóan a főbb témákat vizuálisan is megjelenítjük egy profi festő segítségével. Szeretnél egyedi módon részt venni a konferencián? Csatlakozz a festőnkhöz és légy részese a vizuális alkotásnak!

Workshop

Szívesen dolgoznál kis csapatokban a piac legnagyobb kérdésein egy vitorláson, a mólón vagy esetleg egy hűvös szállodai teremben? Itt a lehetőség! Válassz workshop helyszínt és témát és gondolkozz közösen egy pohár proseccoval a kézben, kis csoportban más szakértőkkel.
• Budapest workshop - Mire is van szükség, mire lenne lehetőség?
• Bankár workshop
• AI a vállalati vezetésben
• Országmarketing. Hogyan vonzzuk be a nemzetközi tőkét?
• theClub: Fiatal vezetők, hogy látják az üzlet jövőjét?
• Agent workshop - Mi támogatná legjobban a bérbeadást 2024-ben?

Elektromos Vespa

Nem kérdés, hogy a Tihanyi félsziget nem csak a vitorlásról, de "két keréken" is csodás látvány. Fedezd fel a Tihanyi félsziget meseszép látnivalóit elektromos vespáinkkal! Környezetkímélő, de mégis olaszosan menő!

Vitorlás csomókötő verseny

Profi módon kötsz vitorláscsomót? Itt az ideje, hogy bemutasd! Csatlakozz hozzánk a verseny után a sátroban, ahol szuper nyereményt nyerhetsz, ha Te tudod a legjobban kötni a hajós csomókat!